CE PRESUPUNE ETAPA DE

CREARE LOGO

Identitatea companiei dumneavoastra se va face prin logo. Fine Design Studio este o marca inregistrata (trademark) care, desi foarte tanara, are capacitatea de a crea o noua imagine firmei dumneavoastra, a produselor si serviciilor pe care le oferiti si sa va puna la dispozitie unul dintre cele mai importante instrumente ale culturii corporatiste moderne.

Realizarea logo-ului este prima si cea mai importanta etapa a colaborarii noastre


Fine Design Studio va va solicita cat mai multe informatii despre firma, produsele si serviciile dumneavoastra, pozitia pe piata, performantele si avantajele competitive, dar si preferintele dumneavoastra. Fine Design Studio va crea machetele grafice necesare logo-ului si a celorlalte servicii de creatie, iar tiparirea acestora se va putea comanda la orice tipografie.

Exemple de logo-uri


Samarras

Acest logo este aparent simplist si minimalist. Riscul de a alege patru culori puternice si de a le pune in acelasi logo este mereu avansat. Pentru a pastra ideea de simetrie si simplitate, logo-ul a fost creat din doua parti mari, ce au in prim-plan culorile verde si portocaliu, lasand in spatele acestora sa se contureze, in simetrie, partile cu galben si albastru. Astfel se creaza ideea de planuri succesive.

Le Grand Bellevue

Logo-ul a fost inspirat atat din peisajul elvetian, cat si din arhitectura cladirii.

Pentru hotelul aflat in zona centrala din Gstaad a fost aleasa forma arhitecturala a unei armuri, ce reprezinta valoarea istorica a cladirii. In interior, formele designului sugereaza muntii ce marginesc peisajul, si turnul, ca forme distinctive ale arhitecturii elvetiene din anul 1912.

Africa Green

O provocare a fost transformarea graficii ce sugereaza scopurile si principiile Companiei sud-africane Africa Green si inglobarea lor sub acelasi logo.

Frunze in forma de lamella au fost oranduite pentru a alcatui forma continentului. Culorile sunt puternice si desaturate. Ele simbolizeaza multiculturalitatea si convietuirea.

Logixoft

Insusi numele te duce cu gandul la logistic software. Combinand cele doua cuvinte, a luat nastere un important brand de monitorizare de la distanta a calculatoarelor. Logo-ul a pornit de la prima litera a denumirii si de la litera x, inclusa in denumire, ea nefacand altceva decat sa aminteasca de litera S venind de la soft. Prin impreunarea a doua litere “L” in forma literei “X” a luat nastere identitatea grafica a firmei Logixoft.

Contureaza imaginea companiei tale cu Fine Design Studio

Concepte de logo-uri si design de materiale promotionale pentru companii

Ofera o noua imagine spatiului tau
cu Fine Design Studio!


Politica de confidentialitate si GDPR
©Fine Design Studio 2014 - 2023. All rights reserved. Developed by FMS.