Skip to main content

Amenajare Casa – Amenajare Vila

Amenajare casa – proiecte estetice si functionale

Daca detineti acum casa pe care v-ati dorit-o dintotdeauna si doriti sa o amenajati intr-un mod aparte, sa o transformati intr-o locuinta de lux, eleganta, frumoasa si functionala, in conformitate cu preferintele si gusturile dumneavoastra, noi va oferim cele mai bune servicii de amenajare vila.

Echipa noastra de designeri va realiza special pentru dumneavoastra proiecte pentru fiecare incapere in parte, insa stilul locuintei va fi unul unitar, care va crea o anumita armonie a intregului. Spatiul nu prezinta nici un fel de restrictii, prin urmare puteti sa ne comunicati ideile dumneavoastra, iar noi vom porni de la ele pentru a elabora acele proiecte care sa va satisfaca din punct de vedere estetic si functional.

Amenajare vila in diferite variante

Specialistii nostri in design interior va pot consilia in ceea ce priveste decorarea casei dumneavoastra inca din stadiul de proiect al acesteia. Prin urmare, puteti apela la serviciile noastre pentru a alege varianta optima a pardoselii, tinand seama, bineinteles, de preferintele pe care le manifestati.

Daca va doriti un parchet din lemn masiv, noi va ajutam sa alegeti esenta potrivita, pentru a obtine acea senzatie de caldura si eleganta. Chiar si incaperile cu pardoseala din beton pot suferi transformari uimitoare, gratie talentului si creativitatii profesionistilor nostri. Va putem transforma subsolul intr-un palat, sau sala de baie intr-o oaza. In proiectele de amenajare vila, orice este posibil, o idee care pare doar un vis, oricand poate deveni realitate, cu inspiratie si talent.

Ideea clientului sta la baza proiectului de amenajare casa

De multe ori, proprietarul unei case are anumite preferinte in ceea ce priveste decorarea ei, insa nu stie cum sa-si puna in practica ideile. Acesta insa este rolul nostru, de a extrage esenta din ideile dumneavoastra si a crea un proiect viabil, care sa o transforme in realitate.

Echipa noastra de tineri talentati va va arata cum ganditi, cum va imaginati propria casa. Va asiguram ca veti fi uimiti si incantati de rezultate. Simpla cercetare a revistelor de specialitate sau cautarea de imagini pe internet nu vor raspunde exact cerintelor dumneavoastra, deoarece un decorator tine seama de spatiul pe care il are de amenajat si de toate caracteristicile acestuia, are in vedere fiecare aspect legat de structura cladirii, de lumina, de materiale si texturi, care interactioneaza intre ele in diferite feluri.

Vizualizare 3D a proiectului de amenajare vila

Noi va oferim toate aceste servicii care vor face din casa dumneavoastra o locuinta in care oricine si-ar dori sa traiasca, un interior de invidiat, cu o atmosfera calda, primitoare si deosebit de estetica. Stim sa alegem obiectele decorative in functie de fiecare spatiu la care lucram, astfel incat acesta sa devina unic. Veti beneficia de un living apreciat de toti cei care va vor trece pragul, de dormitoare calduroase, pline de calm si relaxante, de bucatarii si bai functionale si in acelasi timp elegante si confortabile.

In proiectele noastre de amenajare vila, am tinut cont intotdeauna de solicitarile si preferintele clientilor, carora le prezentam fiecare proiect inainte de a-l pune in practica, cu ajutorul unui program special care il poate face vizualizat in 3D, prin urmare veti sti cu exactitate cum va arata interiorul locuintei dumneavoastra.

Ofera o noua imagine spatiului tau
cu Fine Design Studio!


Politica de confidentialitate si GDPR
©Fine Design Studio 2014 - 2024. All rights reserved. Developed by FMS.